Hulp nodig?

Hotel Bosch & Zee

Let op! Vanaf begin 2024 zal er gestart worden met de sloop van het naburige hotel Nehalennia. Dit houd in dat er vanaf deze datum voor de komende 1,5 jaar gedurende maandag tot vrijdag sloop en bouw overlast zal zijn. Via deze weg laten wij u weten dat wij hiervoor niet verantwoordelijk zijn en iedere reservering is daarmee op eigen risico. Reclamaties zijn hiermee ongegrond en compensaties naar aanleiding hiervan zullen niet worden uitgekeerd.

 

Ons van alle gemakken voorziene driesterren+ hotel ligt direct onder aan de duinen en op steenworp afstand van de gezellige hoofdstraat en de mooie zandstranden van Domburg.

Wij bieden een ruime keuze aan kamertypes en u geniet bij ons altijd van het uitgebreide ontbijtbuffet. Op de bovenste verdiepingen heeft u zelfs zeezicht!

Ontdek de kamers Sfeerimpressie

Ontdek de kamers

Studio Duinzijde met terras of Balkon

Duinzicht

Ruime studio kamer van 28 m2 tot 32 m2, gelegen aan de voorzijde van het hotel. U heeft hier uitzicht op het schitterende duingebied direct voor het hotel.

Studio Landzijde met terras of balkon

Landzicht

Ruime studio kamer van 28 m2 tot 32 m2, gelegen aan de achterzijde van het hotel. U heeft hier uitzicht op het achterliggende bos en het centrum van Domburg.

Veelgestelde vragen

De recepties van Hotel In den Brouwery en Hotel Bosch en Zee/Hotel Duinlust zijn open en bemand tot 18.00 uur.

Indien u na sluitingstijd wenst aan te komen verzoeken wij u op uw aankomstdag rond 16.00 uur de receptie telefonisch te contacteren, u krijgt dan een persoonlijke code waarmee u uw sleutel 24 uur per dag uit de aanwezige sleutelkluis kunt halen. Zo kunt u dus 24 uur per dag inchecken.