Hulp nodig?

Hotel in den Brouwery

Ons 3 sterren+ hotel biedt comfortabel ingerichte hotelkamers en hotelstudio’s op steenworp afstand van de gezellige hoofdstraat en de mooie zandstranden van Domburg.

Wij bieden een ruime keuze aan kamer types en u geniet bij ons altijd van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Ontdek de kamers Sfeerimpressie

Ontdek de kamers

Éénpersoons kamer

Type A

Comfortabele kamer met een 140 cm breed bed. Balkon (of bij upgrade soms terras en/of 2x 80 cm bed) met uitzicht op de straat of parkeerterrein.

Eenpersoonskamer voor tweepersoons gebruik

Type A voor 2 personen

Comfortabele kamer met een 140 cm breed bed. Balkon met uitzicht op de straat of parkeerterrein.

Compact 2-persoonskamer

Type B

Onze comfortabele, compacte kamer met twee boxspring bedden van 80 cm breed. Balkon met uitzicht op de straat of parkeerterrein. De compact kamers bevinden zich verspreid over 3 verdiepingen.

 

Hotelstudio zonder terras of balkon

Type C

In 2019 nieuw ingerichte comfortabele studio met twee keer een minimaal 80 cm breed bed. 

Familiestudio met terras

Type D

Ruime familiestudio met een woon-/slaapgedeelte en een aparte slaapkamer voor maximaal 4 personen.

Hotelstudio met terras of balkon

Type E

Comfortabele, ruime studio met twee keer een 80/90 cm breed bed. Deze studio’s hebben een ruim terras of klein balkon.

Suite

Type F

Comfortabele suite met uitzicht over Domburg. Deze studio’s hebben een velux cabrio dakraam, welke volledig uitklapbaar is. De suites zijn ruimer en luxer ingericht dan de overige kamertypes.

Veelgestelde vragen

De recepties van Hotel In den Brouwery en Hotel Bosch en Zee/Hotel Duinlust zijn open en bemand tot 18.00 uur.

Indien u na sluitingstijd wenst aan te komen verzoeken wij u op uw aankomstdag rond 16.00 uur de receptie telefonisch te contacteren, u krijgt dan een persoonlijke code waarmee u uw sleutel 24 uur per dag uit de aanwezige sleutelkluis kunt halen. Zo kunt u dus 24 uur per dag inchecken.

Zodra u direct via onze website boekt betaald u altijd de goedkoopste en daarmee beste prijs. Zodra u via een tussenpersoon als Booking.com of Expedia.com een kamer reserveert zal de prijs gemiddeld tot 15% hoger liggen. Dit is de reden dat wij daarom niet nog extra kortingen of kortingsacties hebben. 

Honden zijn toegestaan in Hotel In den Brouwery, Hotel Bosch en Zee en in de meeste woningen van Les Maisons Vakantiewoningen (behalve Brouwerijweg 35, Poldertje 3 en Ewout van Dishoeckstraat 9/11 bovenste etages). Wij staan maximaal 1 hond per accommodatie toe. Let u op dat in Hotel In den Brouwery bij voorbaat geen honden toegestaan zijn in de kamers type A, C en F.

Per 1 januari 2022 staan wij in meer kamers honden toe dan voorheen. Dit heeft voor u als voordeel dat het bij directe boeking niet meer verplicht is eerst handmatig aan te vragen of u met hond kunt verblijven, zolang u de hond online aan geeft door de optie "met hond" te selecteren. Mocht er onverhoopt toch geen kamer beschikbaar zijn waar u met hond kunt verblijven dan hoort u dit op korte termijn van ons. Let u wel op dat u in Hotel In den Brouwery het juiste kamertype boekt. Het geldende tarief wordt bij online boeken direct mee berekend.

Het is mogelijk dat wanneer u via een externe website boekt de prijs voor een hond niet getoond wordt en afwijkt van de tarieven via onze eigen website. Let op dat het wegens de geautomatiseerde werkwijze van online reisbureaus (zij boeken standaard een kamer waar geen hond toegestaan is) zoals Booking.com u hier ten alle tijde nog vooraf uw verblijf met hond dient te bespreken. Zij vragen u eerst contact op te nemen en delen  dan de mogelijkheden met tarief mede. Actueel rekent Booking.com €15,00 per nacht voor een hond. 

Wij adviseren u altijd direct via onze eigen website te boeken voor het laagste tarief.

Let u wel op dat honden in uw accommodatie niet toegestaan worden in ruimtes met tapijt en op meubels. In vakantiewoningen zijn deze uiteraard ook niet toegestaan in de slaapkamers. Indien wij bij schoonmaak constateren dat deze regels overtreden worden dan worden u mogelijk extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Wij waarderen het wanneer u deze regels opvolgt en zo de gehuurde accommodatie voor uzelf en andere gasten netjes houdt.

Zowel in Hotel Bosch en Zee als Hotel in den Brouwery is een lift aanwezig. Let wel! deze lift bediend niet alle etages. Er zijn dus kamertypen die niet per lift bereikbaar zijn. Hotel Duinlust heeft geen lift en zijn alle kamers alleen per trap te bereiken. 

Alle accommodaties binnen onze hotelgroep beschikken over gratis draadloos internet.