Hulp nodig?

Hotel Duinlust

Let op! Vanaf begin 2024 zal er gestart worden met de sloop van het naburige hotel Nehalennia. Dit houd in dat er vanaf deze datum voor de komende 1,5 jaar gedurende maandag tot vrijdag sloop en bouw overlast zal zijn. Via deze weg laten wij u weten dat wij hiervoor niet verantwoordelijk zijn en iedere reservering is daarmee op eigen risico. Reclamaties zijn hiermee ongegrond en compensaties naar aanleiding hiervan zullen niet worden uitgekeerd.

Hotel Duinlust biedt u compacte gezellige kamers ieder met recent gerenoveerde badkamer. Dit hotel staat op een steenworp afstand van het strand en op slechts enkele meters van de gezellige hoofdstraat met zijn vele winkeltjes en restaurants. Net als in de onze andere hotels bieden wij overnachtingen altijd met ontbijt aan. Bent u opzoek naar de meest voordelige hotelovernachting in Domburg? Kies dan voor Hotel Duinlust!

Ontdek de kamers Sfeerimpressie

Ontdek de kamers

Standaard 2-persoonskamer

Standaard 2-persoonskamer

Al onze standaard tweepersoonskamers hebben een oppervlakte van ongeveer 14m2 en zijn geschikt voor 2 volwassenen.

2-persoonskamer met balkon

2-persoonskamer met balkon

Al onze standaard 2-persoonskamers met balkon hebben een oppervlakte van ongeveer 14m2 en zijn geschikt voor 2 volwassenen.

3-persoonskamer

3-persoonskamer

Beide driepersoonskamers in Hotel Duinlust hebben een oppervlakte van ongeveer 20m2  en zijn geschikt voor 3 volwassenen.

Veelgestelde vragen

De recepties van Hotel In den Brouwery en Hotel Bosch en Zee/Hotel Duinlust zijn open en bemand tot 18.00 uur.

Indien u na sluitingstijd wenst aan te komen verzoeken wij u op uw aankomstdag rond 16.00 uur de receptie telefonisch te contacteren, u krijgt dan een persoonlijke code waarmee u uw sleutel 24 uur per dag uit de aanwezige sleutelkluis kunt halen. Zo kunt u dus 24 uur per dag inchecken.