Hulp nodig?

Voorwaarden

Leest u voor u een boeking plaatst aandachtig onze voorwaarden door.

Algemene voorwaarden

 Annuleringsvoorwaarden

De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op boekingen geplaatst via een rechtstreeks kanaal, dat wil zeggen telefonisch, via e-mail of online op onze eigen website. Externe reisbureaus zoals Booking.com, Expedia, of AllYourz hanteren eigen voorwaarden. Voor annuleringen via dergelijke tussenpersonen dient u zich aan het desbetreffende bureau te wenden en zullen altijd de voorwaarden waar u daar de boeking onder aan gegaan bent gehanteerd worden. Helaas kunnen wij niet in gaan op speciale verzoeken om reducering van annuleringskosten.

Hotel In den Brouwery / Hotel Bosch & Zee / Hotel Duinlust / B&B Duinhuys / Gastenkamers Hof Molenerve

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald.

Vooruitbetaling: ongeveer 35% van het totaalbedrag binnen 7/14 dagen over te maken en wordt gevraagd tot uiterlijk 14 dagen vóór de dag van aankomst en is niet restitueer baar.

Bij annulering tot 14 dagen vóór de aankomstdatum worden geen extra kosten in rekening gebracht (behalve de vooruitbetaling).

Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt de totale reservering in rekening gebracht.

Op dit moment is het duidelijk in wat voor omstandigheden waarin de wereld zich bevind, daarom is het vanaf 1 Mei 2020 het maken van een reservering volledig op eigen risico.

Wij zullen, zonder uitzondering, onze voorwaarden hanteren, ook bij het uitbreken van een eventuele nieuwe Corona golf.

Dat houd in dat een kostenvrije annulering of verschuiving niet mogelijk is.

 Annulerings voorwaarden  Les Maisons Vakantiewoningen  

 

Annuleren tot (niet t/m) 
10 maanden voor aankomst€50,00 administratievergoeding per geboekte accommodatie
8 maanden voor aankomst20% van de totale huursom met een minimum van €50,00
6 maanden voor aankomst40% van de totale huursom met een minimum van €50,00
4 maanden voor aankomst60% van de totale huursom met een minimum van €50,00

2 maanden voor aankomst

 

100% van de totale huursom met een minimum van €50,00

 

 

Wij adviseren u ten zeerste zelf een reis en/of annulerings- en algemene reisverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent. Bespaart u ons, maar vooral u zelf, veel ergernis door uw eigen risico vooraf af te dekken. Wij hanteren onze annuleringsvoorwaarden streng en kunnen u daarom altijd de beste prijs bieden, waar geen toeslagen voor annuleringen in verrekend zijn.

Het achterwegen laten van de aanbetaling betekend geenszins dat uw boeking automatisch geannuleerd wordt. Indien u wilt annuleren dient u dit altijd schriftelijk aan ons door te geven.

 

Betalingsmethoden

Wij accepteren betalingen middels Maestro en V-Pay (debit, pin pas), daarnaast kunt u uiteraard contact betalen. Indien u een groot bedrag contant wenst te voldoen verzoeken wij u dit, in verband met een beperkte aanwezigheid van wisselgeld, dit vooraf kenbaar te maken.